chevron

Final Okulları: 42 Yıllık Tecrübenin Başarıyla Buluştuğu Nokta

“42 yıllık köklü geçmişiyle her bir öğrencisini potansiyelinin zirvesine çıkarmayı hedefleyen Final Okulları, bu sene de 2022 Liselere Geçiş Sınavında (LGS) 12 öğrencisiyle mükemmellik çıtasını yükselterek başarı serisini sürdürdü. Her biri tüm soruları doğru cevaplayarak olağanüstü bir başarıya imza attılar.

Öğrenci odaklı eğitim yaklaşımıyla her sene sayısız öğrencisi kültürel, sanatsal, bilimsel ve sportif alanlarda üstün başarılar elde ederken, Final Okulları, 42 yılın getirdiği tecrübeyle sınav başarısında da öncü olmaya devam ediyor.

TESADÜFLERE YER YOK

Final Okulları'nda, öğrenciler yıl boyunca düzenlenen deneme sınavlarıyla liseye geçiş sınavlarına eksiksiz hazırlanıyorlar. Eksik noktalar anında tespit edilerek, her öğrenciye özel olarak hazırlanan etüt programları ve rehberlik hizmetleri ile destekleniyorlar. Ayrıca, sadece Final Okulları öğrencilerine özel olarak geliştirilen FinalSmartZone platformu, eğitimde sınırları aşıyor. Platformdaki Flipped Classroom modülü sayesinde, öğrenciler konu anlatımlarını istedikleri zaman ve mekanda izleyebiliyor, okulda öğretmenleri ve arkadaşlarıyla etkileşim içinde pekiştirme çalışmaları yapabiliyorlar.”